Met wie ik werk

Ik werk graag en regelmatig samen met (senior) coaches en trainers die andere kwaliteiten hebben dan ik. Op die manier kunnen we jou het beste resultaat bieden.

Trainers en coaches waarmee ik samenwerk:

Léonie van Rijn

Léonie


Met Léonie samen schreef ik het boek 'Groepsdruk' waarin we teams en leidinggevenden handvatten geven om hardnekkig teamgedrag te veranderen. Samen hebben we ook de produkten rond dit thema ontwikkeld. Bij grotere opdrachten of groepen gaan we graag samen aan de slag! Wat is kenmerkend voor Léonie? Léonie kan waar nodig het zwaard hanteren om anderen verder te helpen. Dat doet ze metv respect en compassie, zonder ooit het organisatiebelang en beoogde resultaat uit het oog te verliezen. Ze coacht managers en teams om waarachtig te (samen)werken: loyaal aan de organisatiedoelen en zonder verlies van eigenheid.

Ester de Vos

Ester helpt ambitieuze professionals, ondernemers, managers, directeuren en teams die vastzitten in hun hoofd om meer vanuit hun hart te werken en leven. Om zo meer te ontspannen, te genieten van wat er is en intenser te leven. Zij werkt samen met Annemieke in coachingstrajecten, leiderschaps- en managementprogramma's

Wilma van Tuyl

Wilma speelt voor de verandering. Ze brengt anderen in beweging, letterlijk door te gaan spelen en zo de dynamiek van ervarend leren te benutten. Al ons gedrag is immers zichtbaar in spel, hier en nu.
En mentaal in beweging door stil te staan hierbij, vanuit aandacht en stilte, waardoor je zicht krijgt op wie je bent, wat je steeds (niet) doet en wat je te ontwikkelen hebt hierin.
Actie, reflectie, inzicht en beweging in een. Annemieke en Wilma werken samen bij teamtrajecten. Wilma is een kei in het begeleiden van grote groepen.


Anoek Gerlings


Zij werkte negen jaar als trainer, coach en manager bij een gerenommeerd trainingsbureau. Sinds 2007 werkt zij als zelfstandige. Haar expertise ligt op het gebied van communicatie, talentontwikkeling en ondernemerschap. Haar blik is gericht op de natuurlijke kracht van mensen, waardoor je loskomt van je eigen en andermans eisen en verwachtingen. Door haar openhartige manier van werken inspireert ze mensen om opnieuw keuzes te maken én te gaan doen wat belangrijk voor hen is en waar ze goed in zijn. Annemieke en Anoek geven samen trainingen en werken samen op teamtrajecten waar vertrouwen een issue is. 


Akerendam

Akerendam is een psychologisch adviesbureau. Ze kunnen als geen ander beoordelen of je de juiste kandidaat voor de juiste functie in huis haalt. Daarnaast brengen ze de psychologie organisaties in door trainingen en korte, intensieve Development Centers te verzorgen. Akerendam is eigenzinnig, no-nonsense en degelijk in haar aanpak. Daarom werk ik zo graag met deze organisatie samen.