Programma's

Pirouette helpt organisaties bij gedragsverandering. Vaak door met teams en/of hun leidinggevenden aan de slag te gaan. We brengen de huidige cultuur, kansen en obstakels voor verandering scherp in kaart, helpen impasses te doorbreken en zorgen voor beweging richting het gewenste resultaat. Wij geloven dat blijvende verandering alleen plaatsvindt wanneer deze ook van binnenuit begeleid wordt. Wanneer er iedere dag aandacht is voor het te ontwikkelen gedrag. Anders is het effect van onze interventies klein. Daarom trainen we teams, leidinggevenden en interne coaches om in het dagelijkse werk teampatronen beter te herknen, de juiste interventies te doen en het gedrag effectief 'onderhouden'. We maken we onszelf graag zo snel mogelijk overbodig.

Via het menu hierboven vindt u meer informatie over een aantal van de programma’s van Pirouette. Uiteraard leveren we altijd maatwerk. Het programma en de doelstellingen worden aangepast aan de beoogde resultaten voor uw organisatie. Ook kunnen we samen met u een nieuw programma op maat ontwikkelen.

Workshops 2016

Workshops 2016

In 2016 organiseert Pirouette vier interactieve workshops voor een aantrekkelijke prijs op een prachtige locatie in Haarlem. Investering: 59 euro per workshop of 200 euro voor vier workshops. Alle workshops duren van 15.00 uur tot 17.00 uur.

Lees meer